Aktorja zbulon ‘këshillën më të mirë të seksit’ që ka marrë ndonjëherë, dhe s’e ka keq!

Aktorja zbulon ‘këshillën më të mirë të seksit’ që ka marrë ndonjëherë, dhe s’e ka keq!

Keke Palmer po forcon marrëdhënien e saj me seksin. Gjatë episodit të 22 nëntorit në podcast-in e saj “Baby, This Is Keke Palmer” në Apple Music, Palmer foli për identitetin e saj seksual në zhvillim dhe ndau një këshillë vendimtare që i ishte dhënë nga një mikeshë e famshme që ia ndryshoi plotësisht perspektivën për seksualitetin. kënaqësinë.

Palmer, e cila ka qenë e sinqertë për përvojat e saj me abuzimin seksual, thotë se ideja që ajo ka patur për seksin ishte shumë “e padrejtë” dhe e ndikuar nga pornografia.

Themeluesja e KeyTV thotë se pornografia dhe media e mbytën atë me ide të keqinterpretuara për seksin. Më parë, për të, qëllimi i parë ishte që partneri të ishte i kënaqur.

Kjo derisa dëgjoi këshillën e Whoopi Goldberg, e cila thotë:

“Fillo me kënaqësinë ndaj vetes.”

Në vend që ta shohë seksin si një akt “shërbimi”, Palmer që atëherë ka mësuar ta shohë seksin si një akt “kënaqësie”, duke i vënë nevojat e veta përpara atyre të dikujt tjetër.

Shpërndaje në: