Alarm për bombë në Serbi, evakuohet ndërtesa afariste

Alarm për bombë në Serbi, evakuohet ndërtesa afariste

Në të, gjenden të punësuar të kompanisë Air – Serbia, banka dhe disa ndërmarrje./ Periskopi

Shpërndaje në: