Alarm për reshje e përmbytje në dy ditët e ardhshme, këto janë zonat e rrezikuara

Alarm për reshje e përmbytje në dy ditët e ardhshme, këto janë zonat e rrezikuara

Në bazë të parashikimeve të meteorologëve, Ministria e Bujqësisë njofton se reshjet e shiut mund të shkaktojnë probleme në zonat e ulëta, si Lezha e Shkodra.

Në kuadër të masave për parandalimin e përmbytjeve, Ministria e Bujqësisë Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujërave u ka kërkuar Bordeve te Kullimit dhe strukturave të tjera që të jenë në gatishmëri, të mbajnë në gjendje pune dhe nen monitorim të vazhdueshëm hidrovoder, argjinaturat dhe të kenë në gjendje pune të gjithë ekskavatorët dhe mjetet e tjera.

Shpërndaje në: