Alban Zogaj nënkryetar i Prishtinës, këta pritet të jenë drejtorët e rinj

Periskopi.com Lajme

Kryetari i sapozgjedhur i Prishtinës, Përparim Rama, nga Lidhja Demokratike e Kosovës, duket se ka nisur punën për ta pasur të gatshëm sa më parë stafin e tij.

Rama, që në balotazh e mundi Arben Vitinë nga Lëvizja Vetëvendosje, ka përgatitur terrenin edhe për nënkryetarin, derisa ka krijuar koalicion me Aleancën për Ardhmërinë e Kosovës dhe Lëvizjen për Bashkim.

Alban Zogaj pritet të jetë nënkryetar i Komunës së Prishtinës.Vllaznim Osmani, pritet të jetë Shef i Kabinetit, ndërsa Fehmi Kupina nga LDK, kryesues i Kuvendit.

Roland Peraj pritet ta udhëheqë Drejtorinë e Arsimit. Kushtrim Sheremeti nga Lëvizja për Bashkim, pritet të emërohet Drejtor Kulture.

Lindita Rexhepi mund ta udhëheqë Drejtorinë e Mireqenines Sociale, Jeta Rafuna Drejtorinë e Kadastrit , Krenar Xhaferi pritet të merret me Investime Kapitale dhe Menaxhim të Kontratave, Fadil Hertica pritet të emërohet në Drejtorinë per Planifikim Strategjik dhe Zhvillim të Qëndrueshëm. Besa Zogaj do ta udhëheqë Drejtorinë e Financave.

Kushtrim Mushica nga Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, parti në koalicion në nivel komunal, pritet ta drejtojë Drejtorinë e Sportit.

Izet Sadiku, pritet të jetë Drejtor i Shëndetësisë dhe Flora Rexhepi do të merret me Inspektoratin.

Ndërkaq, siç mëson Reporterin, për Administratën, Urbanizimin, Bujqësinë, Pronën, Shërbimet Publike e atë të Parqeve, pritet të merret vendim ditëve në vijim, derisa janë në konsultime me Partinë Demokratike për të arritur një marrëveshje bashkëpunimi.