Albanian Post: Pritet shkarkimi i komandantit të FSK-së

Pak ditë na ndajnë nga shkarkimi, eventualisht lirimi nga detyra, i komandatit të Forcës së Sigurisë të Kosovës, gjenerallejtënant Rrahman Rama. Nga burime të mirëinformuara brenda Forcës së Sigurisë të Kosovës, Albanian Post ka arritur të mësojë se procedurat për shkarkimin e tij kanë nisur para dy muajsh. Mospajtimet midis komandantit të FSK-së dhe Ministrit … Continue reading Albanian Post: Pritet shkarkimi i komandantit të FSK-së