Albin Kurti bën homazhe tek Busti “Heroinat”, vlerëson lart kontributin e gruas në shoqëri

Albin Kurti bën homazhe tek Busti “Heroinat”, vlerëson lart kontributin e gruas në shoqëri

Kryeministri i Kosovës , Albin Kurti, ka bërë homazhe tek Busti “Heroinat”.

Kurti, ka folur për rolin dhe kontributin e gjinisë femrore në të gjitha proceset historike.

Ai foli po ashtu foli edhe për rolin e gruas në shoqëri e ka vlerësuar lart guximin, qëndrueshmërinë dhe virtytet e në histori.

Shpërndaje në: