Albin Kurti: Thaçi dhe Grabovci flasin si mafia

Albin Kurti: Thaçi dhe Grabovci flasin si mafia

Kështu deklaronte Albin Kurti:

Ndoshta nga afera Pronto do të mund të thoshim që e flet atë italiane, prej bashkëbisedimit me kolegun e tij Grabovci kur flasin italisht me njëri tjetrin, kur thonë ‘Pronto kome stai’) sikurse në filmat e Skorceses apo Kopolës, duke dashur që të imitojnë mafian italiane. 

Shpërndaje në: