Albini dorëzohet për rrymën: Sikur po i kërkoni Kurtit të mos lejojë të ketë natë hiç, po veç ditë

Periskopi.com Lajme

Kryeministri Albin Kurti ka arsyetuar cmimin e energjisë, duke lënë të nënkuptohet se s’ka cka të bëj.

“Në cfarë mase duhet të drejtohet gishti drejt qeverisë tonë. Sikur tregu të mos ishte rregulluar, operatori do ti kishte shumëfishuar cmimet qysh në gusht.

Të thuhet që ne kemi votuar për këtë qeveri, duam rrymë me cmim astronomik, nuk duam reduktime, nuk duam të paguajmë dhe Kurti të gjejë zgjidhje, është njësoj sikur të kërkohet nga unë që ta mbajë ditë gjatë 24 orëve e të mos lejoj të bie nata”, ka thënë Kurti./Periskopi/