“Albini është si Hit*leri”, “Mos bë këso krahasime”, “Nuk ka ai kaçik” – Perplasje mes gazetarit dhe Zafir Berishes për kryeministrin Kurti

“Albini është si Hit*leri”, “Mos bë këso krahasime”, “Nuk ka ai kaçik” – Perplasje mes gazetarit dhe Zafir Berishes për kryeministrin Kurti

Anëtari i Kryesisë së Nismës, Zafir Berisha në një video-podcast të Periskopit ka krahasuar kryeministrin Kurti me Hitlerin.

Ai derisa foli për këtë, gazetari Nebih Maxhuni iu kundërpërgjigj duke thënë se një deklaratë e tillë mund të jetë e rëndë, por që Berisha tha se është mendim i tij.

Berisha i Nisma-s tutje tha se Kurti e ka pritur Serbinë me pizhame në banesën e tij për me burgos.

“Albini nuk e ka kacikun e tij, por është i frymëzuar prej këtyre gjërave, vet përkujtimi i një diktatori në Amerikën Latine, se ky hala jeton me historinë e kalume që u pluhnos, dmth brumin e veprimtarisë së tij revolucionare se kur ka qenë për me qenë revolucionar ky me pizhame e ka prit Serbinë në banesën e tij për me burgos, dmth ky është i tillë dhe unë nuk po bëjë ndonjë zbulim, po bëjë krahasimin, dhe në fund të fundit mundem me qenë edhe gabim, unë kam drejtë me pasë mendimin tim për cdo cështje, për cdo lëvizje, në fund të fundit kjo është demokracia”, ka thënë ai. 

Deklarata e plotë e dhënë për Periskopin:

Shpërndaje në: