Albini me xhipa të zi, vartësit e tij ministra i çon në Shqipëri me kombi-bus

Periskopi.com Lajme

Sot është duke u mbajtur mbledhja mes dy qeverive, asaj të Shqipërisë dhe Kosovës. Në këtë mbledhje janë firmosur disa marrëveshje, duke filluar nga njohja e siguracioneve, tek njohja e diplomave dhe deri tek abetarja e përbashkët.

Ajo që është vënë re në këtë mbledhje është transporti i ministrave të Kosovës. Ata kanë ardhur në Elbasan me një furgon, i cili do i presë edhe për t’u larguar.

Në këto moment janë duke u nënshkruar të gjitha marrëveshjet e arritura mes ministrave të Kosovës dhe Shqipërisë.