Analisti i afërt me VV Pozhari: Xhafer Tahiri është model i kryetarit të cilin do ta donte secila komunë

Periskopi.com Lajme

Kryetari i Komunës së Vushtrrisë, kandidati i Lidhjes Demokratike të Kosovës për kryetar komune në zgjedhjet e 17 tetorit është musafir në emisionin context në ATV.

Gjatë zhvillimit të debatit analisti i afërt me Lëvizjen Vetëvendoje, Xhevdet Pozhari ka thënë se Xhafer Tahiri është modeli i kryetarit të cilin do ta donte secila komunë.

“ Në Vushtrri presim një garë që do të jetë ferë mirëpo nuk shoh fortë ndryshnime dhe mund të them se zotri Xhafer Tahiri është një model i kryetarit që do ta donte secila komunë, me gjithë këto arritje sidomos në fushën e shëndetësisë ku kemi pasur shumë kandidat që kanë qenë shumë të pa përgatitut sa i përket investimeve në fushën e shëndetësisë” tha Pozhari.

Linku i emisionit:

Shpërndaje në: