Anëtari i KQZ-së: Nuk kemi rekomandim për shtyrje të zgjedhjeve

Anëtari i KQZ-së: Nuk kemi rekomandim për shtyrje të zgjedhjeve

Anëtari i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës, Arianit Elshani, i tha Radios Evropa e Lirë, se ky institucion ka vendosur që të mos ketë rekomandim për shtyrje të zgjedhjeve në veri.

“Nuk është mandat i yni që të rekomandojmë shtyrjen e zgjedhjeve”, tha ai.

KQZ-ja, sipas tij, do t’i dërgojë sonte një raport presidentes së Kosovës, Vjosa Osmani, lidhur me zgjedhjet që janë caktuar të mbahen më 18 dhjetor.

“Është një raport vetëm informues për procesin zgjedhor, deri më tani, për aktivitetet që janë zhvilluar dhe për ato që janë paraparë të zhvillohen”, tha Elshani.

Shpërndaje në: