Angelina Jolie profesoreshë në Universitetin e Ekonomisë së Londrës

Angelina Jolie profesoreshë në Universitetin e Ekonomisë së Londrës

Angelina Jolie përveç se është fituese e çmimeve Oscar tashmë punon edhe  si pedagoge. Ylli i “hollywood-it” është emëruar si pedagoge e jashtme në Universitetin e Ekonomisë të Londrës. Ajo do të punojë si lektore në qendrën për gra, paqe dhe siguri, ku do të mësojë studentët për diplomën master

“Mezi pres t’i jap mësim studentëve, e të mësoj prej tyre, si dhe të ndaj eksperiencat e mia kur kam punuar krahë qeverive e Kombeve të Bashkuara”, ka thënë Jolie

 

Shpërndaje në: