Ankohet Rusia, thonë se sanksionet shkaktuan probleme serioze logjistike në vend

Ministri rus i transportit Vitaly Savelyev, tha se sanksionet nga vendet në mbarë botën kanë shkaktuar probleme serioze logjistike në Rusi.

“Sanksionet e vendosura sot ndaj Federatës Ruse kanë thyer pothuajse të gjithë logjistikën në vendin tonë”, tha ish-CEO i Aeroflot, gjatë një vizite në rajonin Astrakhan të Rusisë jugore.

“Dhe ne jemi të detyruar të kërkojmë korridore të reja logjistike”, shtoi ai.

-->

MË SHUMË PËR

TE FUNDIT