Armend Zemaj: Të flasim pa frikë për pronat që iu falën Manastirit të Deçanit

Armend Zemaj: Të flasim pa frikë për pronat që iu falën Manastirit të Deçanit

Armend Zemaj thotë se qytearëve të Deçanit u është bërë padrejtësi me vendimin e Kushtetueses për pronat e Manastirit dhe kjo gjë duhet të diskutohet seriozisht, pavarësisht se ‘përballë vetes kemi një vendim të Gjykatës Kushtetuese’.

Shpërndaje në: