Arnold Schwarzenegger e Jackie Chan bashkojnë forcat

Arnold Schwarzenegger e Jackie Chan bashkojnë forcat

Lajmin e ka konfirmuar producenti Alexey Petrukhin për “Variety”. “Viy-2” është vazhdimi i dytë i filmit që është i bazuar në një novelë të Nikolai Gogolit.

Filmi është incizuar në Kinë dhe ka buxhet prej 48 milionë dollarësh.

Ai pritet të debutojë në fillim të vitit të ardhshëm.

 

Shpërndaje në: