Arrestohet një qytetar në Prishtinë se po xhironte sheshin me dron

Arrestohet një qytetar në Prishtinë se po xhironte sheshin me dron

Një person është arrestuar në Prishtinë sepse po xhironte sheshin ‘Ibrahim Rugova’ dhe ndërtesën e qeverisë me dron.

Shpërndaje në: