Arrestohet sekretari i kryeshefit të Stacionit të Autobusëve në Prishtinë

Arrestohet sekretari i kryeshefit të Stacionit të Autobusëve në Prishtinë

Policia ka arrestuar sekretarin në zyrën e kryeshefit të Stacionit të Autobusëve, Korab Visoka, të cilit i kanë gjetur armë.

Po ashtu, policia ka kontrolluar edhe veturën e tij.

Në anën tjetër, përfaqësuesi i punëtorëve Shyqeri Abazi ka thënë se pas një kacafytje që kishte pasur me Korabin dhe njërin prej punëtorëve, ka vrenjtur armën.

Shpërndaje në: