Artisti misterioz që kthen makthet në piktura

Periskopi.com Galeria

Shumica e artistëve, po të kontaktoheshin nga mediat, do të përfitonin menjëherë nga rasti që të ekspozonin veprat e tyre para një publiku më të gjerë. Por jo në këtë rast.

Gazetari i medias britanike Vice ndoqi blogun e një artisti dhe u përpoq të lidhej me të, për një intervistë. Çuditërisht, piktori shfaqi një mungesë interesi për t’u takuar e për t’u bërë i njohur.

Megjithatë, ai pranoi të bëjë një intervistë me e-mail me gazetarin, por përgjigjet e pyetjeve dolën që ishin po aq misterioze sa dhe vetë artisti në fjalë.

Shpërndaje në: