Artpolis organizon debatin “A je valentini im? Romanticizmi i mbivlerësuar”

Artpolis organizon debatin “A je valentini im? Romanticizmi i mbivlerësuar”

Në kuadër të ekspozitës “Përceptime: Burrneshat”, qendra Artpolis do të mbajë debatin “A je valentini im? Romanticizmi i mbivlerësuar”.

Nën moderimin e Zana Hoxha Krasniqit, paneli do të mbahet më datën 16 shkurt 2019, me fillim nga ora 12:00  në Galerinë Kombëtare të Kosovës.

Në këtë panel do të flasin Eliza Hoxha, Vjollca Krasniqi si dhe vajzat nga kolektivi Haveit.

Ndërkaq, ekzpozita “Burrneshat”, që është fryt i bashkëpunimit mes Galerisë Kombëtare të Kosovës dhe Këshillit Britanik, do të jetë e hapur deri më 24 shkurt të këtij viti. /Periskopi/

Shpërndaje në: