As ju s’mund t’i rezistoni prerjes më të famshme të flokëve këtë dimër

Periskopi.com Zoya

Nëse ka një prerje flokësh që do të shihni më shumë gjatë dimrit është “bixie”. Një prerje flokësh që mban këtë emër me siguri s’e keni dëgjuar më parë sepse në fakt është i krijuar si bashkim i dy llojeve të famshme të prerjes së flokëve.

As ju s'mund t'i rezistoni prerjes më të famshme të

“Bixie” kombinon prerjen bob dhe pixie, pra është diçka e përbashkët mes të dyjave. Flokët as të gjatë dhe as të shkurtër, jo vetëm që janë komode, stil dhe nxjerrin në pah më të mirën e atyre që kanë tipare të theksuara fytyre.

As ju s'mund t'i rezistoni prerjes më të famshme të

“Bixie” është më i shkurtër se flokë të prerë në modelin “bob”, por më i gjatë se një “pixie”, pra flokët arrijnë deri në gjysmë të fytyrës ose në përfundim të qafës. Si e stiloni dhe përshtasni, varet nga stili juaj. E sigurtë është që ky model bërtet “personalitet”.

As ju s'mund t'i rezistoni prerjes më të famshme të

As ju s'mund t'i rezistoni prerjes më të famshme të

As ju s'mund t'i rezistoni prerjes më të famshme të

As ju s'mund t'i rezistoni prerjes më të famshme të

Burimi: Pop Sugar