Atmosfera në Pejë përmes fotografive

Periskopi.com Lajme

Ka nisur në Pejë mbledhja e dy qeverive, asaj të Shqipërisë dhe Kosovës.

Mbledhja e këtij nëntori mbahet nën moton ‘Bashkë për zhvillim’.

Ja disa nga fotografitë nga ceremonia në Pejë.

Shpërndaje në: