Atmosferë festive në sheshet e Prishtinës (Foto)

Sot Kosova shënon 9-vjetorin e pavarësimit.

Periskopi.com Lajme

Sheshet kryesore të kryeqytetit janë mbushur me njerëz dhe atmosfera festive është fare e ndjeshme.

Sigurisht, atmosferës festive nëpër sheshe po i kontribuojnë edhe temperaturat e nxehta.

Gjatë ditës janë planifikuar disa aktivitete festive nga institucionet në shënimin e Ditës së Pavarësisë. /Periskopi/