Audia e re elektrike, që vjen së shpejti

Periskopi.com Tech & Auto

Menjëherë pas E-Tron GT, një tjetër risi elektrike vjen nga Audi.

Q4 e-tron po vjen në skenë muajin tjetër, dhe sjell gjithçka që tregohet me risinë e përmendur më parë, por në një paketë crossover.

Dhe kjo do të thotë edhe më shumë hapësirë ​​dhe teknologji të reja akoma më interesante, të cilat do t’i sigurojnë modelit një fillim të shkëlqyeshëm të tregut. Edhe përkundër çmimit, i cili sigurisht nuk do të jetë i vogël, transmeton Telegrafi.

Brenda, pra, është kabina digjitale, dhe sjell ekranin e famshëm 10.1 inç të sistemit MMI, dhe opsionalisht me një diagonale prej 11.6 inç. Ekziston gjithashtu asistenti që i përgjigjet fjalës “Hej, Audi”, por gjithashtu se ekrani head-up sjell teknologjinë AR në kabinën.

Ky i fundit do të projektojë një seri informacioni, përfshirë udhëzimet e vozitjes, në xhamin e përparmë. Konkretisht, elementët projektohen në rreth 10 metra nga shoferi, në një fushë diagonale rreth 1.8 metra.

Teknika është ende e panjohur, por llogarisni që edicioni i lartë të ketë 306 kuaj fuqi, me një bateri 82 kWh, që do të thotë një distancë prej rreth 500 km.

https://www.youtube.com/watch?v=rCjWx7KWxbQ

Shpërndaje në: