Autobusi me mërgimtarë nga Kosova aksidentohet në Serbi

Një autobus nga Kosova është aksidentuar në afërsi të Krushevacit në Serbi. Në një fotografi të siguruar nga ATV shihet  autobusi i një kompanie turistike Kosovare që ka dalë nga rruga dhe është rrokullisur. Sipas dëshmitarëve të ngjarjes nuk ka viktima por vetëm të lënduar. Mësohet se shkaktari i aksidentit ka qenë kushtet e vështira … Continue reading Autobusi me mërgimtarë nga Kosova aksidentohet në Serbi