Avramopoulos: Mos abuzoni me liberalizimin e vizave

Avramopoulos: Mos abuzoni me liberalizimin e vizave

Komisionari Dimitris Avramopoulos, thotë se rekomandimi i vizave për Kosovën, u dha pasi Kosova përmbushi të gjitha kriteret për liberalizim.

Ai në Prishtinë, tha se ka ardhur në një moment të veçantë, ku po festohen dy arritje të mëdha, rekomandimi për liberalizim dhe pranimi në UEFA.

 

Shpërndaje në: