Azem Syla na shfaqej në media, Prokuroria thotë se nuk dinte për vendndodhjen e tij qe dhjetë ditë

Azem Syla na shfaqej në media, Prokuroria thotë se nuk dinte për vendndodhjen e tij qe dhjetë ditë

Prokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, ka njoftuar se sot, më 27 prill 2016, u krye një operacion kërkimi dhe arrestimi në kuadër të një hetimi penal, në vijim e sipër të PSRK-së, duke e zbatuar urdhrin e një gjyqtari të procedurës paraprake të Gjykatës Themelore të Prishtinës, të lëshuar më 26 prill 2016.

Shpërndaje në: