Babai kërkon ndihmë për shërimin e djalit të tij, i cili ka humbur dy veshkët

Periskopi.com Lajme

Një prind me emrin Ilaz Veseli po e kërkon ndihmën e qytetarëve për shërimin e djalit të tij 28 vjeçar nga Podujeva.

Djali i tij është duke u trajtuar me dializë pasi ka humbur të dyja veshkët.

Shërimi i tij mundësohet vetëm jashtë vendit.

Postimi i plotë nga prindi i 28-vjeçarit:

Miq,shokë dhe njerëz te vullnetit të mirë

Arlind Veseli djali jonë vetëm 28 vjeqarë nga Podujeva pas një përkeqësimi shëndetësor u drejtua ne Qendrën Klinike Universitare te Kosovës ku dhe u njoftua se ka humbur te dyja veshkët.

Ai tani po trajtohet me dializë.

Shërimi i tij mundësohet vetëm jashtë vendit andaj në emër të familjes Veseli lusim të gjithë ata që kan sadopak mundësi të kontribojnë në shërimin e tij.

Ju faleminderit!

Banka Ekonomike Arlind Veseli

Nr i xhirollogarisë ku mundeni me kontribu:1401000003565996

IBAN: XK051401000003565996

SëIFT KODI: EKOMXKPRXXX

Nr telefonit per kontakt: 045-670-004