‘Ballafaqimi’ Thaçi – Haradinaj në Prekaz

‘Ballafaqimi’ Thaçi – Haradinaj në Prekaz

Të gjendur përballë njëri-tjetrit Presidenti i zgjedhur Hashim Thaçi dhe kryetari i AAK’së Ramush Haradinaj kanë mundur të shkëmbejnë disa fjalë por skanë pasur edhe shtërngim duarsh.

“Ku jeni komandanta”, iu drejtua Thaçi-Haradinajt dhe shoqëruesve të tij duke tentuar t’u shtrëngonte dorën, por ky i fundit refuzoi një gjë të tillë.

Shpërndaje në: