“Ballkani i Hapur”, Albin Kurti përgjigjet nëse do të shkojë në rolin e vëzhguesit në takimin e radhës

“Ballkani i Hapur”, Albin Kurti përgjigjet nëse do të shkojë në rolin e vëzhguesit në takimin e radhës

Kryeministri i Kosovës ka refuzuar të përgjigjet nëse në të ardhmen mund të jetë të paktën në rolin e vëzhguesit në Ballkanin e Hapur, rol ky që e luajti Mali i Zi në takimin e mbajtur në Ohër.

Kurti i mbylli pyetjet me shprehjen “Porti i ri i Durrësit, porti i thatë i Prishtinës, hekurudha në mes”, marrëveshje kjo e arritur mes Kosovës dhe Shqipërisë.

“Unë po të isha në Ohër për vëzhgim do të kishte kuptim të përgjigjesha, ndërkaq këtu nga Prishtina, pas mbledhjes së tetë të dy qeverive tona mundem vetëm të ju përshëndes me shprehjen

“Porti i ri i Durrësit, porti i thatë i Prishtinës, hekurudha në mes”, u shpreh Kurti.

Shpërndaje në: