Banka ProCredit me ofertë të re të kredisë për shtëpi dhe banesë

Periskopi.com Lajme

Blerja e shtëpisë është ëndërr për shumicën prej nesh!

Për të financuar planet tuaja afatgjata për banim dhe për të promovuar investime që i sjellin vlerë të shtuar mirëqenies familjare, Banka ProCredit ka lansuar ofertën për kredi me kushte preferenciale.

APLIKO TANI

Kredi për shtëpi apo banesë me normë efektive të interesit duke filluar nga 3.3%
• Kushte preferenciale
• Afat kthimi deri në 20 vjet
• Aplikim i thjeshtë online

Investo edhe në panele solare dhe përfito të gjithë kredinë me 0% shpenzime administrative. ProCredit, si bankë e përkushtuar ndaj mbrojtjes së mjedisit, ju mundëson të përfitoni të gjithë shumën e kredisë me 0% shpenzime administrative nëse investoni në panele solare.

Nëse jeni ende me qira, merre iniciativën dhe shqyrtojeni ketë ofertë! Është shumë më e arsyeshme që vitet e ardhshme të paguani këst për një pronë që në fund bëhet e gjitha e juaja!

Shembull, shiko linkun këtu.

Oferta vlen deri më 31 dhjetor 2021.

Si të aplikoni online?
https://www.youtube.com/watch?v=qtFSalLolW4

 

Shpërndaje në: