Baraliu: Në pritje të një fjalimi të Kurtit, ku merr përgjegjësinë dhe kërkon falje për gabimet

Periskopi.com Lajme

Analisti i njohur që jeton në Amerikë, z.Bleron Baraliu, ka shkruar se është ‘në pritje të një fjalimi të kryeministrit Kurti’ për të ‘shprehur keqardhje dhe për të marrë përgjegjësi në luftën ndaj pandemisë’.

Baraliu shkruan:

… në pritje të një fjalimi të kryeministrit Kurti ku shpreh keqardhje, merr përgjegjësi, kërkon ndjesë për gabimet, dhe — më së rëndësishmi — lutë qytetarët, sidomos idhtarët e tij, të vakcinohen me urgjencë dhe vetëdije të ‘re’. Në luftëra si kjo dallohen liderët e vërtetë, ata që i japin drejtim popullit!

Sepse kjo tragjedi do të përfundojë dosido, por a do të përfundojë në mënyrë pasive apo aktive dëshmon vet fibrën e shoqërisë sonë – ose si një shoqëri e pjekur dhe stoike, ose si një e brishtë në zhdukje e sipër

 

Shpërndaje në: