Bashkëshortja e Rexhep Selimit pyet drejtorin e Policisë se a kanë ofruar dëshmi për lirimin me kusht të krerëve të UÇK-së

Periskopi.com Lajme

Shqipe Mehmeti Selimi, deputete e VV-sw njwherit bashkwshortja e Rexhep Selimit,  e ka pyetur drejtorin e policisw sw Kosovws, Samedin Mehmetin, se a ka ofruar dwshmi Policia te Specialja lidhur me lirimin me kusht.

Bashkëshortja e Rexhep Selimit pyet drejtorin e Policisë se a kanë ofruar dëshmi për lirimin me kusht të krerëve të UÇK-së

Pjesë e transkriptuar mes debatit Selimi VS Mehmeti:

Samedin Mehmeti: Besoj që opinioni publik tashmë e di se na janë bë kërkesat nga avokatët mbrojtës dhe ne i kemi adresu kërkesat nga avokatët mbrojtës ndërsa pyetjet rreth Dhomave të Specialuzuara kisha pasë dëshirë me ua bë Dhomave të Specializuara.

Shqipe Selimi: Po mendoj që Dhomat e Specializuara kanë kërku që me ofru dëshmi se cfarë kushtesh dhe dëshmi keni për të ofru mbrojtjen e lirimit me kusht.

 Samedin Mehmeti: Avokatët mbrojtës kanë bë kërkesa për kushtet e lirimit me kusht. Ne kemi dërgu kapacitetin dhe aftësinë tonë dhe mundësinë tonë për me siguru lirimin me kusht, sa i përket cështjes rreth Dhomave të Specialuzuara, kisha pasë qejf me na kursye për shkak se ato i takojnë Dhomave të Specializuara, jo neve.

 

 

 

Shpërndaje në: