Bashkohen Rama – Kurti, përshëndeten me ministrat e dy qeverive

Bashkohen Rama – Kurti, përshëndeten me ministrat e dy qeverive

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka mbërritur në hotelin ku po e priste kryeministri i Kosovës, Albin Kurti së bashku me ministrat.

Të dy kryeministrat janë nën përcjelljen e Gardës Kombëtare të Kosovës dhe nën shoqërimin e himnit kombëtar.

Pas intonimit të himnit, dy kryeministrat përshëndeten ministrat e njeri-tjetrit.

 

Shpërndaje në: