BE-ja me “fjalë të mira”, por ende nuk konfirmon heqjen e vizave

BE-ja me “fjalë të mira”, por ende nuk konfirmon heqjen e vizave

Në Bruksel, të mërkurën, është zhvilluar takimi i kryetarit të Komisionit Evropian, Jean Claude Juncker, dhe kryeministrit të Kosovës, Isa Mustafa, nga i cili nuk kanë dalë shumë detaje, pos komunikatës që ka lëshuar Zyra e kryeministrit të Kosovës dhe disa fjalive që kanë dhënë jozyrtarisht burimet e Komisionit Evropian, shkruan sot Koha Ditore.

Shpërndaje në: