BE-ja nuk do që mandati i EULEX-it të kufizohet në kohë

BE-ja nuk do që mandati i EULEX-it të kufizohet në kohë

Autoritetet e Kosovës dhe ato të Bashkimit Evropian kanë përafruar qëndrimet përkitazi me vazhdimin e mandatit të EULEX-it dhe kanë mbetur vetëm dy çështje në diskutim: afatizimi i mandatit dhe kalimi i lëndëve nga vendorët te ky mision, shkruan sot Koha Ditore.

Shpërndaje në: