BE-ja planifikon që buxhetin e Speciales ta miratojë deri në qershor

BE-ja planifikon që buxhetin e Speciales ta miratojë deri në qershor

Shtetet anëtare të Bashkimit Evropian nuk e kanë përcaktuar ende koston financiare të nevojshme për funksionalizmin e dhomave të specializuara dhe të Zyrës së prokurorit të specializuar.

Po ashtu, ende nuk dihet se sa është shuma e mjeteve financiare të dedikuara për Gjykatën Speciale, si hapi final para se të nisë punën Specialja, shkruan sot Koha Ditore.

Në mungesë të parave ende nuk është bërë përzgjedhja e gjyqtarëve e as rekrutimi i stafit.

 

Shpërndaje në: