Begorad – S’kanë të ndalur alarmet për bomba, evakuime gjithandej

Periskopi.com Lajme

Orën e kaluar ka pasur një sërë raportimesh për bomba në Beograd në disa lokacione, ndërsa siç raporton “Nova.rs” nga burime jozyrtarare, për një bombë është raportuar edhe në konviktin studentor “Patris Lumumba”.

Në këtë konvikt evakuimi i të gjithë studentëve dhe punonjësve është në proces.

Në orët e kaluara është raportuar për bomba në tri qendra tregtare në Beograd – “TC Rajićeva”, “BIG Rakovica”, dhe  “TC Banjica”

Gjithashtu,  për bombë u raportua në kopshtin zoologjik të Beogradit.