Bëhen bashkë familja e Hashim Thaçit dhe Kadri Veselit

Periskopi.com Lajme

Babai i ish-presidentit Hashim Thaçi, Haxhiu, e ka vizituar sot në Mitrovicë, familjen e ish-kryeparlamentarit Kadri Veseli.

Ish-presidenti Hashim Thaçi dhe ish-kryeparlamentari Kadri Veseli, si ish-eprorë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, gjenden në paraburgim në Hagë, qysh në nëntor të vitit 2020.