Beqë Cufaj e dorëzon detyrën e ambasadorit në Gjermani

Periskopi.com Lajme

Beqë Cufaj, e ka dorëzuar detyrën e ambasadorit të Kosovës në Gjermani.

Pas dorëzimt atij iu bë një befasi nga Rrjeti i Bizneseve Shqiptare atje.

“Një befasi dhe kënaqësi njëkohësisht! Me rastin e dorëzimit të detyrës si Ambasador i Republikës së Kosovës në Berlin isha mysafir i Rrjetit të Bizneveseve Shqiptare në Gjermani në darkë nderi Organizuar nga Kryetari Mustafë Abazi dhe anëtarët e kryesisë Mahiri, Burimi, Bujari, Artoni, Hysi dhe Fatos Xhafolli!”.

Sot gjatë ditës detyrën e kanë dorëzuar edhe ambasadori i Kosovës në Australi Hajdin Abazi, ai në Shqipëri Nait Hasani dhe në Kroaci Gëzim Kasapolli.

Shpërndaje në: