Berisha: Fryma e punës, gjallërisë dhe besimit ndaj nesh po shtohet dita e ditës

Periskopi.com Lajme

Kandidati i AAK’së për kryetar të Istogut, Bekë Berisha ka qenë në konakun e kandidatit për Asambe Komunale, Dritan Bajramaj, ku kanë diskutuar tema të ndryshme.

“Bashkëqeverisja jonë do të sjellë prosperitet, investime të shumta, zhvillim të bujqësisë, turizmit, përkrahje dhe stimulim të kulturës, përspektivë rinisë, arsim cilësor dhe siguri shëndetësore”, ka thënë Berisha.

Postimi i plotë:

Në Istog, ku fryma e punës, gjallërisë dhe besimit ndaj nesh po shtohet dita e ditës. Tema të ndryshme të diskutuara në konakun e kandidatit për Asamble Komunale, Dritan Bajramaj.

Bashkëqeverisja jonë do të sjellë prosperitet, investime të shumta, zhvillim të bujqësisë, turizmit, përkrahje dhe stimulim të kulturës, përspektivë rinisë, arsim cilësor dhe siguri shëndetësore.

Mbështetja juaj është pasqyrë e rrugëtimit tonë të suksesshëm!

#MeQytetarët

121

 

Shpërndaje në: