Besnik Berisha, më i pasuri në Qeverinë e Republikës së Kosovës

Besnik Berisha, më i pasuri në Qeverinë e Republikës së Kosovës

Besnik Berisha është zyrtari më i pasur në Qeverinë e Kosovës.

Duket paradoksale, por ai është i punësuar si këshilltar për çështje juridike i kryeministrit Isa Mustafa, ka mbrojtur djalin e Isa Mustafës – Besnikun si dhe është avokat mbrojtës i Naser Kelmendit – i cili është në listën e zezë të presidentit Barack Obama.

Kjo video, është një përmbledhje e gjithë pasurisë së Besnik Berishës dhe punët që ai kryen si avokat mbrojtës, bazuar në një hulumtim të publikuar nga Infokusi.

 

Shpërndaje në: