Besnik Osmani zgjidhet Auditor i Përgjithshëm

Besnik Osmani zgjidhet Auditor i Përgjithshëm

Kuvendi i Kosovës ka zgjedhur me shumicë votash Besnik Osmanin auditor të Përgjithshëm të Kosovës.

Osmani është zgjedhur me 76 vota për, dy abstenime dhe tri vota kundër. Mandati i tij është pesëvjeçar.

Besnik Osmani është propozuar për Auditor të Përgjithshëm nga presidentja e vendit, Atifete Jahjaga.

Shpërndaje në: