Beteja e vitit 1978 mes jashtëtokësorëve dhe njerëzve, provat e dëshmojnë një gjë të tillë (Foto)

Periskopi.com SOK

Sipas deklaratave të Thomas Castellos, një ish-punonjës i “Zonës 51”, që ndodhet në shkretëtirën e Nevadës, njerëzimi ishte gati të dëshmonte një luftë me qeniet jashtëtokësore, por për fat të mirë ky konflikt i armatosur nuk shtrihej përtej zonës ku njerëzit kryen eksperimente në lidhje me jashtëtokësorët.

Thomas pretendon të ketë qenë një fotograf profesionist dhe ka punuar për ushtrinë amerikane pas nënshkrimit të një licence dhe një klauzole konfidencialiteti për shkak të trajtimit të informacionit jashtëzakonisht të ndjeshëm dhe të ndaluar.

Sipas ish-punonjësit të CIA’s, ekzistonte një sistem i ndërlikuar nëntokësor ku njerëzit u drejtuan me arsyetimin se ata do të “shëroheshin” nga një sëmundje, në mesin e njerëzve që thoshin se kishte fëmijë, burra dhe gra (Beteja mes njerëzve dhe jashtëtokësorëve).

Ai e kishte mohuar plotësisht mundësinë e komunikimit me këta njerëz.

(Battle between Humans and Extraterrestrials)

Si disa dokumente të CIA’s, të paraqitura kohët e fundit, e vënë atë, Thomas ishte në gjendje të shihte me sytë e tij se si aftësitë që lidhen me praktikat e ndryshme okulte si udhëtimet astrale ose madje edhe kontrolli i mendjes ishin transformimi i materies.

Pjesa më dramatike e deklaratave të tij është se ai pretendon të ketë dëshmuar shkencëtarë që nuk ishin njerëz, por qenie me origjinë jashtëtokësore. Ata me sa duket po drejtonin eksperimente në lidhje me hibridizimin dhe klonimin e njerëzve dhe jashtëtokësorëve (Beteja mes Njerëzve dhe Jashtëtokësorëve).

Më pas, lufta me jashtëtokësorët u zhvillua brenda objekteve, duke u quajtur “Beteja e ëmbël”, kjo luftë do të ishte provokuar nga një përshkallëzim i tensionit i prodhuar nga përpjekja e një sabotimi të brendshëm për hetimet gjenetike nga ana e njerëzve.

E gjithë kjo sepse jashtëtokësorët ishin të vendosur për të vazhduar përdorimin e njerëzve për të zgjeruar hulumtimin e tyre.

Sot askush nuk e di se ku ndodhet Thomas Kostello, ekziston vetëm njohuria që arriti të shpëtojë, është kjo bazë e fshehtë që realizon një plan kompleks shpëtimi./Periskopi/