Bie Instagrami

Periskopi.com Tech & Auto

Ka rënë Instagrami!

Përdoruesit e këtij rrjeti social nuk kanë qasje, pasi nuk po punon këtë mëngjes, transmeton Klan Kosova.

Problemet nisën rreth orës 08;20 të mëngjesit në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar dhe shumë pjesë të Evropës.

Shpërndaje në: