Bie një pjesë e betonit nga një banesë në Dardani, rrezikohen banorët

Periskopi.com Lajme

Ka rrëshqitur një pjesë e materialit ndërtimor nga një terrasë e një banesë afër Postës së Madhe në Dardani të Prishtinës.

E njëjta ka pasur rrezik që t’i bie dikujt dhe të rrezikohen kalimtarët.

Sipas një raportimi të një banoreje në atë anë, për Periskopin, ajo pjesë e materialit ende nuk është larguar nga rruga.

Shihni fotografitë:

 

Shpërndaje në: