Blero dhe Teuta darkuan së bashku

Blero dhe Teuta darkuan së bashku

Blero dhe Teuta edhe pas ndarjes kanë diçka të fuqishme që i bashkon. Është vajza e tyre Tara. Këta të tre së fundi janë në pushime në Turqi. Meqenëse janë vetëm këta të tre, fotot e tyre janë bërë nga Teuta. Madje ata edhe darkuan së bashku.

Shpërndaje në: