Blero flet më në fund për lajmet rreth ndarjes me Afronen: E kam një fobi…

Periskopi.com Showbiz

Blero ka folur më në fund për raportimet rreth ndarjes së tij me Afronën.

Ai u pyet se sa janë të vërteta lajmet që kanë qarkulluar për ndarjen e tij nga Afrona.

Derisa përgjigjja e Bleros ishte se nuk jep koment asgjë sa i përket kësaj teme dhe se kërkon mirëkuptim për jetën e tij private.

“Është shumë private, nuk kam koment në atë drejtim, kërkoj mirëkuptim nga ju dhe mediat tjera, sa i përket kësaj pjese çka mundem me u shpreh është që s’ka qenë një e kalume  e mëhershme e mirë dhe kam një fobi në këtë drejtim dhe nuk du mu komentu në atë drejtim mundësisht”, tha Blero.