Bllokohet rruga në Han të Elezit (Foto)

Bllokohet rruga në Han të Elezit (Foto)

Rruga është bllokuar për shkak të rrëshqitjes së gurëve dhe dheut, banorët kanë dërguar fotografi nga vendi i ngjarjes.

Siç mund të shihni ata që kanë nevojë ta frekuentojnë këtë rrugë duhet të kenë kujdes të shtuar ose të kërkojnë rrugë alternative.

Shpërndaje në: