Bob Dole shkrimin e fundit në Twitter e pati kushtuar Kosovës

Periskopi.com Lajme

Senatori amerikan, Bob Dole, ka vdekur sot në moshën 98-vjeçare.

Dole shkrimin e tij të fundit në rrjetin social Twitter e pati kushtuar Kosovës.

Ai i kishte njoftuar ndjekësit e tij për një takim virtual që do të realizohej kushtuar Kosovës.

“Nesër do të jetë një program virtual tërheqës dhe emocionues. Zoti e bekoftë Amerikën dhe Kosovën,” ka shkruar Dole.